четвер, 06 лютого 2014 01:10

У Партії регіонів переконані у своїй парламентській непереможності

У Партії регіонів переконані у своїй парламентській непереможності
Микола Левченко. Фото: tvi.ua

У Партії регіонів переконані, що на парламентських перевиборах опозиція здобуде невелику кількість голосів, тому у новій Верховній Раді більшість знову буде складатись із "регіоналів".

Таку упевненість в ефірі телеканалу ТВі висловив народний депутат від фракції Партії регіонів Микола Левченко.

Політик обурився через постійні вимоги Майдану та опозиціонерів.

"Щоразу нові вимоги: то євроінтеграція, то відставка уряду, то відставка президента. Тепер терміново конституційний акт прийняти, який нікому не зрозумілий", - зазначив Левченко.

Крім того, говорячи про вимогу проведення перевиборів президента і парламенту, нардеп висловив упевненість, що не можна їх робити одночасно.

"Якщо ми дійсно хочемо перепрограмувати, перезавантажити владу, потрібно спочатку провести перевибори парламенту. Коли сформується нова більшість, ми зрозуміємо відповідь суспільства на те, що хтось намагається приватизувати громадську думку", - наголосив "регіонал".

"Коли сьогодні опозиція говорить "народ проти", то якраз вибори покажуть. Я впевнений, панове опозиціонери, що більшість народу, суспільство сьогодні проти вас, проти того безладу, який ви влаштували в Києві, проти того, що сьогодні різко падає рівень життя", – заявив Левченко.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів переконані у своїй парламентській непереможності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі