вівторок, 27 вересня 2011 11:43

У Литвина заперечують злиття з Азаровим

У Литвина заперечують злиття з Азаровим

Інформація про досягнуті між Партією регіонів та Народною партією домовленості про об'єднання не відповідає дійсності, заявляє прес-секретар голови Верховної Ради України, голови Народної партії Володимира Литвина Ольга Чорна.

Зокрема, Чорна заявила, що інформація про проведення зустрічі Литвина з партійним активом Народної партії, про який пишуть українські ЗМІ, не відповідає дійсності.

"Відповідно, з цього випливає, що не відповідає дійсності й інша інформація, включаючи інформацію про будь-які посади", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Литвин і Азаров ось-ось зіллються - джерело

Крім того, джерело у Народній партії повідомило про те, що після переговорів про співпрацю Народної партії і Партії регіонів, які відбулися влітку, обидві політсили до цього питання більше не поверталися.

Нагадаємо, раніше видання "Коммерсант-Украина" з посиланням на свої джерела повідомило про нібито досягнуті домовленості про злиття Партії регіонів і Народної партії, в результаті чого Литвин отримає посаду заступника голови партії "регіоналів".

Зараз ви читаєте новину «У Литвина заперечують злиття з Азаровим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі