вівторок, 20 березня 2012 20:43

У квітні Тимошенко отримає другий термін?

У квітні Тимошенко отримає другий термін?

Захист Юлії Тимошенко ознайомився з 25 томами кримінальної справи про діяльність корпорації "Єдині енергетичні системи України".

Про це заявив на брифінгу біля Качанівської колонії захисник екс-прем'єра Сергій Власенко.

За його словами, в томах кримінальної справи міститься велика кількість матеріалу, для ознайомлення з яким потрібно багато часу.

"Це складна, повірте мені, робота. У матеріалах справи величезна кількість експертиз, близько 140 протоколів допитів, які потрібно вивчити, зіставити між собою, перевірити дослівно, проаналізувати з точки зору логічності їх складання. Це величезний обсяг роботи, який нам не дають нормально робити", - сказав Власенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко до соратників: "Якщо зараз не об'єднаємося, то завтра будемо перестукуватися"

Він вважає, що слухання кримінальної справи по ЄЕСУ розпочнеться на початку квітня.

У той же час, допустив адвокат, суд всіляко зволікає з розглядом касаційної скарги захисту екс-прем'єра на вирок по "газовій справі".

"Засідання призначено на 15 травня на 10.00, хоча могли це зробити і раніше. Все це виглядає, як штучне затягування. Влада робитиме все, щоб отримати другий вирок Тимошенко до цієї дати", - підкреслив захисник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Європейський суд зобов'язав Україну лікувати Тимошенко в стаціонарі - Власенко

Нагадаємо, в рамках кримінальної справи, пов'язаної зі звинуваченнями у фінансових злочинах корпорації ЄЕСУ, Тимошенко висунуто звинувачення в ухиленні від сплати податків на суму понад 4,7 млн ??грн., розкраданні і замаху на розкрадання бюджетних коштів шляхом незаконного відшкодування понад 25 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «У квітні Тимошенко отримає другий термін? ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

118

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі