понеділок, 13 листопада 2017 16:31

У Курченка конфіскували нафтопродуктів на 800 млн грн

У Курченка конфіскували нафтопродуктів на 800 млн грн
Фото: politrada.com

Суд конфіскував на користь держави нафтопродукти вартістю понад 800 млн грн у рамках розслідування злочинної схеми Сергія Курченка.

Про це повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган.

"За рішенням суду застосували спеціальну конфіскацію близько 100 тисяч тонн нафтопродуктів. Вказане паливо надійшло на територію України для реалізації злочинною організацією під керівництвом Курченка без сплати митних платежів. Загальна вартість конфіскованого за рішенням Київського районного суду Одеси палива становить понад 800 мільйонів гривень", - ідеться в повідомленні.

Суд дозволив державі реалізацію арештованого палива.

"Частина конфіскованого палива перебуває на нафтобазах. Крім того, від реалізації частини нафтопродуктів до бюджету у вигляді податків вже сплачено понад 300 мільйонів гривень, на рахунках банківських установ перебуває більш ніж 100 мільйонів гривень, на які нараховано понад 13 мільйонів гривень відсотків", - додала Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Курченка забрали "Металіст"

Оголошений в Україні в розшук олігарх Сергій Курченко живе в Москві. Купив маєток на Рубльовці за $35 млн. В будинку є дегустаційний і винний погреби, вітальня з каміном, музична вітальня, парадна кухня-їдальня і поварська кухня, гараж на 4 машини і басейн із зоною SPA, тренажерними залами, 5 спалень, 6 ванних кімнат, домашній кінотеатр з холом та баром, кілька ліфтів. В охороні Курченка 8 осіб. На випадок замаху возить із собою реаніматолога.

Зараз ви читаєте новину «У Курченка конфіскували нафтопродуктів на 800 млн грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі