вівторок, 12 січня 2021 12:42

У КС кажуть, що Тупицький не відпочиває за 300 тис. на добу

У КС кажуть, що Тупицький не відпочиває за 300 тис. на добу
Голова КС, який не з'явився на допит у прокуратуру, відпочиває у Дубаї. Фото: censor.net

Голова Конституційного суду Олександр Тупицький за відпочинок із сім'єю в Об'єднаних Арабських Еміратах на 3 осіб заплатив туроператору понад 242 тис. грн. Про це у вівторок повідомив відділ комунікацій суду.

У КС повідомили, що Тупицький 5 січня підписав розпорядження про свою відпустку на 6 січня та з 11 до 13 січня.

На відпочинок Тупицький із дружиною та сином вилетів 6 січня, де пробудуть до 13 січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тупицький купив землю в окуповному Криму

"Вартість пакету послуг, наданого туристичним оператором на 3 осіб, становить 242 116,43 гривні. У вартість туру входить авіапереліт в обидва боки, проживання у двокімнатному номері готелю, дворазове харчування, трансфер, страхування та вартість туристичного обслуговування.

Зазначене спростовує неправдиві заяви окремих осіб та ЗМІ щодо оренди Олександром Тупицьким спільно із сім'єю королівської вілли в Дубаї вартістю 300 тисяч гривень на добу", - заявили у КС.

Також заявили, що Тупицький у грудні торік отримав понад 433 тис. грн доходу. "Що повністю покриває суму витрат на туристичну поїздку", - йдеться у повідомленні.

Раніше ЗМІ повідомляли, що голова КС відпочивав на віллі в готелі Kempinski Palm Jumeirah. Добова оренда королівської вілли становить понад 300 тис. грн. Вілла має має 4 спальні і басейн.

Наприкінці грудня Офіс генерального прокурора повідомив, що Тупицького підозрюють у підкупі свідка та введенні в оману суду шляхом завідомо неправдивого показання свідка.

Голові КС направили повідомлення про підозру поштою через його неявку на допит. "Він повідомив, що не може прибути через сімейні обставини", - заявляли у прокуратурі.

Зараз ви читаєте новину «У КС кажуть, що Тупицький не відпочиває за 300 тис. на добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі