субота, 17 березня 2018 00:14

У коробці з "гуманітаркою" - нардеп озвучив подробиці поїздки Савченко до бойовиків

У коробці з "гуманітаркою" - нардеп озвучив подробиці поїздки Савченко до бойовиків
Надію Савченко возили до бойовиків в ДНР у коробці з "гуманітаркою", каже нардеп Ігор Мосійчук. Фото: AFP

Керівник Центру звільнення полонених "Офіцерський корпус" Володимир Рубан перевозив нардепа Надію Савченко на окуповані території у коробці з "гуманітаркою".

Про це заявив нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук в ефірі ZIK

"Можу стверджувати, що свого часу, коли Надія Савченко потрапила на територію ДНР, її туди завіз у коробці з гуманітарним вантажем Рубан. За що його власне позбавили права на перетин лінії розмежування. Це мені відомо, це дійсно факт", - розповів він.

"Його (Рубана. - Gazeta.ua) машину не доглядали, йому довіряли", - додав нардеп.

"Рубана звинувачують у підготовці теракту, але із ним і працювали певний час, у тому числі спецслужби. Тому є величезний масив питань.

У нас немає не те, що комплексної програми боротьби із тероризмом, у нас взагалі відбувається, як кажуть у північного сусіда, "разброд и шатания", - сказав Мосійчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хотіла знести купол Ради мінометом. Хто виживе - добити з автоматів - Савченко звинуватили у підготовці теракту

Нардеп Надія Савченко в окупованому Донецьку відвідувала камери,де утримували українських військовополонених.

Одне з російських видань повідомило, що в Донецьку Савченко хвалила президента РФ Володимира Путіна і постріляла з терористами на навчальних стрільбах.

Зараз ви читаєте новину «У коробці з "гуманітаркою" - нардеп озвучив подробиці поїздки Савченко до бойовиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі