четвер, 28 жовтня 2010 15:48

У Компартії не зрозуміли, чому Грач хоче вийти з коаліції

У Компартії не зрозуміли, чому Грач хоче вийти з коаліції

У Компартії здивовані бажанням свого однопартійця Леоніда Грача вийти з коаліції.

"Якийсь він дивний. Мене дивує його позиція. Якщо є якісь питання, то Грачу треба було, насамперед, виступити на пленумі ЦК і викласти свою позицію відкрито і публічно. Але ж він туди не приходить. Певно, боїться. Але натомість робить заяви у ЗМІ", - сказав Gazeta.ua нардеп-комуніст Спірідон Кілінкаров.

Він додав, що входження в коаліцію не зобов'язує голосувати разом з усіма.

"Ми ввійшли в коаліцію, сформували Кабмін, призначили міністрів. Тому не розумію, чим викликана така реакція Грача, що він виходить звідти. Його ж насильно ніхто не примушує ні за що голосувати", - підкреслив він.

"А те, що відбувається на місцях, і, зокрема, в Криму - це містечкова політика окремих "регіоналів". З ними без сумнівів треба боротися", - наголосив Кілінкаров.

Нагадаємо, депутат від Компартії Леонід Грач заявив, що не буде входити до коаліції. За його словами, коаліція діє проти кримчан і всіх українців, яких сьогодні гноблять.

Зараз ви читаєте новину «У Компартії не зрозуміли, чому Грач хоче вийти з коаліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі