понеділок, 26 жовтня 2020 14:53

У Кернеса розказали про його "повернення"

У Кернеса розказали про його "повернення"
Результати екзитполу виборів Кернесу вже повідомили. Фото: Цензор.НЕТ

Мер Харкова Геннадій Кернес, найвірогідніше, залишиться на посаді очільника міста.

Про це свідчать екзитполи, повідомляють на сайті Харківської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держава не виконала повноцінно свою роль на виборах - ОПОРА

Під час голосування 25 жовтня команда Кернеса паралельно проводила своє опитування. За його результатами, мер Харкова (Кернес. - Gazeta.ua) теж перемагає.

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов розповів деталі про стан здоров'я Кернеса. За його словами, стан стабільний, і про результати виборів Кернесу вже повідомили.

Заступник Кернеса також додав, що фото мера з клініки "Шаріте" не буде, бо там "дотримуються своїх заходів безпеки". Порушити їх через резонанс дозволили лише російському опозиціонеру Олексію Навальному.

"Я розмовляв з Павлом Фуксом, який спілкувався з Геннадієм Адольфовичем. Стан - стабільний, сумнівів у лікарів не викликає. Буде його звернення до харків'ян, фото і ролик, і головне - приїзд Геннадія Кернеса в місто Харків", - повідомив Терехов.

Геннадій Кернес є мером Харкова з 2010 року. Вперше був обраний від "Партії регіонів", вдруге (2015 року) - від партії "Відродження".

2006 року був керівником виборчої кампанії свого попередника, "ексрегіонала" Михайла Добкіна.

25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Українці обирали сільських, селищних, міських голів і депутатів сільських, селищних, міських, районних, обласних та районних у містах рад.

За даними екзитполу, який оприлюднили у програмі Савіка Шустера на телеканалі "Україна 24", у Харкові діючий мер Геннадий Кернес має показник 57,90%. Таким чином він перемагає у першому турі.

Зараз ви читаєте новину «У Кернеса розказали про його "повернення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі