середа, 07 квітня 2010 10:42

У Кабміні сьогодні розглянуть долю Черновецького, бюджет та "Межигір"я"

У Кабміні сьогодні розглянуть долю Черновецького, бюджет та "Межигір"я"

Кабінет Міністрів на своєму сьогоднішньому засіданні розгляне проект закону про внесення змін до закону України "Про столицю України - місто Київ".

Про це відкриваючи засідання уряду заявив прем"єр-міністр Микола Азаров.

"Ми наводимо лад в столиці... зараз ми розглянемо зміни до закону про столицю, які допоможуть підвищити ефективність управління містом", - сказав Азаров.

Раніше представники уряду неодноразово заявляли про намір змінити закон про столицю в частині розділення повноважень мера Києва і глави КМДА.

Також на своєму черговому засіданні в середу розгляне проект державного бюджету на 2010 рік. Про це йдеться на порядку денному засідання, розміщеному на інтернет-сайті уряду.

Також уряд розгляне відміну постанови Кабміну "Про державний історико-культурний заповідник "Межигір"я" від 16 вересня 2009 року.

Кабмін також розгляне низку кадрових питань.

Нагадаємо, уряд має намір подати у Верховну Раду проект державного бюджету на 2010 рік і програму діяльності уряду 12-14 квітня.

За матеріалами: proUA
Зараз ви читаєте новину «У Кабміні сьогодні розглянуть долю Черновецького, бюджет та "Межигір"я"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі