вівторок, 30 листопада 2010 15:55

У Харкові розгорівся скандал навколо гея - "регіонала" (ФОТО)
4

На харківських форумах активно обговорюється статева орієнтація заступника начальника КП "Харківський метрополітен" Максима Мусєєва.

Приватні фотографії Максима Мусєєва були розміщені на форумі Агентства телебачення новини.

Ряд харків'ян залишили на форумі нецензурні коментарі до фото.

Деякі згадали подорожчання проїзду в метро, коли ним керував загиблий Мусєєв-старший: "Даєш жетони по 25 грн штука! Щоб хлопцеві на бензин було".

Були й ті, хто заявили, що раді оприлюдненню знімків: "Ну що ж, спасибі пресі, внутрішньопартійним інтригам і конкуренції, які допомагають симпатичним, освіченим і успішним геям відкрити своє обличчя".

А деякі пошкодували Максима: "Чомусь деякі журналісти забувають, що бути порядною людиною важливіше, ніж надрукувати пікантну новина. Ще й з припискою, мовляв, АТН за новину відповідальності не несе. Не винні ми, це нам анонім фотки прислав! А у хлопця, тим часом, три місяці, як батько загинув".

Нагадаємо, на минулому тижні Максим Мусєєв був призначений заступником начальника КП "Харківський метрополітен". Раніше харківською підземкою керував батько Максима - Сергій Мусєєв, який загинув цього літа в автокатастрофі.

Нагадаємо, нещодавно в Інтернеті з'явилося відео, на якому депутат від БЮТ Олег Ляшко визнає свої сексуальні стосунки з чоловіком на ім'я Боря. Відео, розміщене на YouTube, знято у 1993 році. На ньому - допит Ляшка слідчим прокуратури Києва.

На допиті Ляшка розпитували про стосунки з чоловіком на ім'я Боря. В одному з епізодів Ляшко визнає, що вступив з ним у статеві стосунки внаслідок умовлянь і обіцянок допомогти по службі.

Зараз ви читаєте новину «У Харкові розгорівся скандал навколо гея - "регіонала" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі