четвер, 02 березня 2017 08:19

У ГПУ повідомили про знахідки на вертолітному майданчику Януковича

У ГПУ повідомили про знахідки на вертолітному майданчику Януковича
Вертолітний майданчик на Парковій дорозі/skyscrapercity.com

Слідчі СБУ та кіберполіції під час обшуків вертолітного майданчика президента-втікача Віктора Януковича знайшли важливі для слідства документи.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

"Проведено обшуки нежитлових приміщень, які на праві власності належать одному із ТОВ, у тому числі гелікоптерного майданчика на Парковій дорозі в Києві, а також за місцем проживання керівників підприємств, причетних до будівництва і діяльності зазначеного об'єкту.

Під час обшуків виявлено та вилучено фінансово-господарську документацію і комп'ютерну техніку, яка має доказове значення у кримінальному провадженні", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мільйонні рахунки Януковича-молодшого намагалися спустошити

1 березня ЗМІ повідомили про обшуки на вертолітному майданчику президента-втікача Віктора Януковича. Обшуки проходили в рамках кримінального провадження щодо незаконного привласнення Януковичем "Межигір'я". У цих оборудках брала участь фірма "Амадеус-Ко". Слідчі шукали підтвердження фактів перерахунку грошей на рахунки Януковича на Кіпр через цю фірму.

Зараз ви читаєте новину «У ГПУ повідомили про знахідки на вертолітному майданчику Януковича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі