четвер, 03 березня 2011 10:24

У Генпрокуратурі кажуть, що Луценко відверто бреше

У Генпрокуратурі кажуть, що Луценко відверто бреше

Інформація про те, що Генпрокуратура затягує процес ознайомлення екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка з матеріалами його кримінальної справи не відповідає дійсності і є відвертою неправдою.

Про це повідомляє прес-служба Генпрокуратури.

Як зазначають у ГПУ, "починаючи з часу оголошення 26 січня поточного року обвинуваченому Луценку Юрію Віталійовичу. про закінчення досудового слідства йому щоденно в робочі дні, починаючи з 31.01.2011 надаються матеріали справи для ознайомлення".

"Станом на 02.03.2011 обвинувачений ознайомився з 12 томами справи, обсяг якої становить 47 томів, у тому числі сьогодні він знайомився з томом 12 на 163 аркушах", - додають у Генпрокуратурі.

У відомстві також нагадали, що згідно до законодавства обвинувачений не може бути обмежений у часі, потрібному йому для ознайомлення з матеріалами справи.

Генпрокуратура також спростувала твердження екс-міністра про те, що його клопотання ігноруються, зазначивши, що "заяви та клопотання обвинуваченого Луценка, за результатами яких йому надані мотивовані відповіді".

Раніше екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко звинувати Генпрокуратуру у затягуванні ознайомлення його зі справою.

Нагадаємо, що екс-чиновника затримали, а, пізніше арештували, зокрема через те, що він повільно знайомиться зі своєю справою.

Зараз ви читаєте новину «У Генпрокуратурі кажуть, що Луценко відверто бреше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі