пʼятниця, 29 січня 2016 09:15

У Донецькій облдержадміністрації половина вільних посад - Жебрівський

У Донецькій облдержадміністрації половина вільних посад - Жебрівський

На роботу у Донецьку військово-цивільну адміністрацію потрібні працівники. Місцеві працюють переважно у промисловості. А кваліфіковані працівники з інших областей не хочуть їхати через малу зарплату. Про це Gazeta.ua розповів Павло Жебрівський, голова Донецької ОДА.

"Проблема в тому, що всі вимірюють і оцінюють роботу Донецької області так само, як Житомирської чи Київської. Це неправильно. Ми перебралися в Краматорськ. Це - робітниче місто. Більшість жителів працюють на заводах. Адміністративної еліти там ніколи не було. Вона залишилася в Донецьку чи переїхала до Києва. У мене досі 50 відсотків вакансій. Щомісяця оголошуємо конкурси. Журналістів не можемо знайти - зарплата 2500 гривень. А орендувати вбиту квартиру, де можна переспати й помитися - півтори-дві тисячі гривень. Щоб винайняти нормальне житло, треба 4-5 тисяч. Керівник департаменту отримує 5 тисяч гривень на руки", - сказав Жебрівський.

Більше читайте в ексклюзивному інтерв'ю Павла Жебрівського для Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «У Донецькій облдержадміністрації половина вільних посад - Жебрівський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі