середа, 18 грудня 2013 15:45

У центрі Києва скасували новорічно-різдвяні святкові заходи

У центрі Києва скасували новорічно-різдвяні святкові заходи
Фото: Радіо Свобода

У зв'язку з проведенням у центрі столиці масових акцій протесту Київська міська державна адміністрація скасувала всі святкові заходи в Новий рік і Різдво.

Про це в середу, 18 грудня, повідомила начальник департаменту культури КМДА Світлана Зоріна.

Євромайдан у столиці хотів "замінувати" 23-річний чернівчанин

"Так склалося, що зараз немає можливості здійснити велику частину заходів... 1 грудня було підготовлено нове розпорядження і скасовані абсолютно всі заходи в центрі", - розповіла  Зоріна.

Вона зазначила, що в 2013 році Київ зустріне Новий рік без центральної ялинки, оскільки місце для її установки зараз зайнято учасниками протестів, а технічної можливості для її встановлення в іншому місці немає.

"Кожен раз, коли ми її встановлюємо, ми проводимо безліч експертиз: чи встане вона, чи не впаде  чи буде вона правильно закріплена", - повідомила Зоріна, додавши, що місце під установку центральної ялинки було організовано на Майдані ще 25 років тому.

За словами начальника департаменту культури, 948 тисяч гривень, які планувалося витратити на установку ялинки на Майдані, будуть повернуті до бюджету Києва .

Також вона повідомила, що у всіх районах столиці з'являться свої ялинки, які запалять у четвер, 19 грудня.

Зараз ви читаєте новину «У центрі Києва скасували новорічно-різдвяні святкові заходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі