вівторок, 06 вересня 2011 16:31

У БЮТі вдячні за справедливий суд над затриманими учора активістами

У БЮТі вдячні за справедливий суд над затриманими учора активістами

Шевченківський райсуд міста Києва виправдав всіх сімох активістів, затриманих учора активістів під час знесення наметового містечка біля будівлі Печерського суду у столиці, повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Одному із затриманих призначено штраф у розмірі 136 гривень "за злісну непокору вимозі працівникам міліції".

Народний депутат від БЮТ Юрій Одарченко, коментуючи рішення суду, зазначив: "Суд об'єктивно розглядав цю справу - опитувалась велика кількість свідків, працівників міліції, розглядались відео-матеріали. Суд прийняв об'єктивне рішення. Як народний депутат, я вдячний йому за таку позицію".

Нагадаємо, учора увечері, 5 вересня, на Хрещатику три взводи "Беркуту" розгромили намети, встановлені киянами та ВГО "Коаліція учасників Помаранчевої революції" на знак протесту проти поширення політичних репресій і посилення авторитаризму в Україні.

На великій швидкості біля наметів припаркувалися три автобуси "ПАЗ" з бійцями "Беркуту" і кинулися на штурм. Людей били, жбурляли на асфальт, викручували кінцівки. Декілька осіб, включаючи жінок, були травмовані.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі вдячні за справедливий суд над затриманими учора активістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі