четвер, 04 лютого 2010 18:51

У БЮТі кажуть, що "регіонали" набрехали про захоплення типографії

У БЮТі кажуть, що "регіонали" набрехали про захоплення типографії

Охорона ТОВ "Мега-поліграф", де в даний час друкується черговий номер "Голосу України", повідомила, що нікого стороннього на підприємстві немає.

Про це сказав охоронець по телефону в четвер увечері.

У редакції "Голосу України" агентство повідомили, що в номері, який зараз друкується, набраний текст оновленого закону про вибори президента.

Міліція не має в своєму розпорядженні інформації про нібито захоплення друкарні, де друкується парламентська газета "Голос України".

"По лінії 102 такі сигнали не поступали", - сказали в ГУ МВС України в Києві в четвер увечері.

У департаменті громадської безпеки МВС Україна також відзначили, що їм не відома така інформація.

У прес-службі БЮТ у свою чергу також спростували інформацію про нібито захоплення друкарні. "Це не відповідає дійсності", - сказали агентству в прес-службі.

Наразі номер парламентської газети "Голос України" з оновленим законом про вибори президента України знаходиться у пресі.

У Партії регіонів заявляють, що це відбулося після їх втручання.

Раніше в Партії регіонів заявили, що народні депутати фракції БЮТ захопили друкарню, щоб не допустити друку оновленого закону про вибори президента.

Прес-секретар керівника Київської організації Партії регіонів Василя Горбаля Костянтин Трифоненко сказав: "Після втручання наших депутатів почалося друкування газети".

При цьому він послався на самого В.Горбаля, який повідомив, що вже тримав в руках віддрукований номер.

Для набуття чинності прийнятого Верховною Радою і підписаного президентом України закону він повинен бути опублікований в парламентській газеті "Голос Україна", або "Відомостях Верховної Ради" і газеті "Урядовий кур"єр".

Нагадаємо, що 25 січня стався інцидент на комбінаті "Україна", який друкує бюлетені. Тоді "регіонали" звинуватили у цьому БЮТ та керівника МВС Луценка, який потурав нападникам.

За словами "регіонала" Миколи Азарова, представники воєнізованої організації "Щит" під прикриттям міліціонерів "здійснили штурм комбінату".

"Невідомі молодчики ламали двері, били охорону підприємства, грубо поводилися із народними депутатами", - сказав "регіонал" і додав, що як результат, двом охоронцям було "проломлено голови", у декількох були "зламані руки", також "багато людей отруїлися сльозогінним газом".

Водночас тодішній керівник МВС Юрій Луценко заявив, що на комбінат напали депутати-"регіонали", а міліція намагалася навести там порядок законними методами. А представникам порядку заважали охоронці депутатів, які "включили брансбойт з кип"ятком та кидали димові шашки".

Интерфакс-Украина, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У БЮТі кажуть, що "регіонали" набрехали про захоплення типографії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі