понеділок, 15 лютого 2010 11:59

У БЮТ радять Тимошенко визнати Януковича і не думати про третій тур

У БЮТ радять Тимошенко визнати Януковича і не думати про третій тур

"Бютівець" Святослав Олійник порадив Юлії Тимошенко визнати перемогу Віктора Януковича у другому турі виборів. Про це він сказав в ексклюзивному коментарі кореспонденту Gazeta.ua.

"Я категорично не можу погодитися з тезою про невизнання Януковича президентом. Якщо і далі Тимошенко на цьому наполягатиме, то буде дуже непопулярною", - заявив Олійник.

Він також сказав, що рішення про оскарження результатів виборів у судах належить особисто Тимошенко, а не її команді.

"Більшість членів БЮТу про таке її рішення дізналися з телевізора", - сказав "бютівець".

Він також заявив, що не бачить підстав для проведення третього туру.

"Я скептично ставлюся до можливості проведення третього туру. Не впевнений, що якби цей третій тур відбувся, то щось би змінилося. Я бачив тих людей, які голосують за Януковича – вони існують в природі і їх багато. Ми можемо по-різному до цього ставитися, але це означатиме, що якщо я не визнаю Януковича, то не визнаю цих людей і їх не існує",- пояснив Олійник.

Він також сумнівається у тому, що Тимошенко залишиться прем"єром за Януковича - президента.

"У цій політичній ситуації навряд чи це можливо. Я не уявляю, як прем"єр може бути в опозиції до президента. Якщо Тимошенко залишиться прем"єром, то і БЮТ тоді повинен бути в коаліції з "Регіонами", - сказав Олійник.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ радять Тимошенко визнати Януковича і не думати про третій тур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

94

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі