пʼятниця, 12 квітня 2019 15:25

У БПП розповіли, як працюватимуть із шостим президентом

У БПП розповіли, як працюватимуть із шостим президентом
БПП - найбільша фракція у парламенті. Фото: solydarnist.org

У випадку перемоги Володимира Зеленського на виборах президента фракція "Блоку Петра Порошенка" буде працювати з ним "як і будь-яка нормальна фракція у будь-якому парламенті світу".

Про це сказав народний депутат від БПП Вадим Денисенко в ефірі одного з телеканалів.

"Якщо будуть пропонуватися адекватні пропозиції, які дозволять розвиватися країні, економіці, ці ініціативи будуть підтримуватися. Якщо буде суцільний популізм із бажанням піаритися на речах, які у довгостроковій перспективі і дадуть якийсь результат, але у середньостроковій призведуть до високої інфляції, то ці рішення не будуть підтримуватися", — зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко на закритій зустрічі поінформував БПП про зміни

За результатами першого туру виборів, Володимира Зеленського підтримали 30,24% виборців, а це майже 6 млн людей. За Петра Порошенка проголосували понад 3 млн виборців, що становить 15,95%. Другий тур виборів президента відбудуться 21 квітня.

Згідно з результатами квітневого опитування соціологічної групи "Рейтинг", у другому турі за Зеленського готові проголосувати 71,4% українців серед тих, хто вже визначився. За нинішнього главу держави — 28,6 %.

Зараз ви читаєте новину «У БПП розповіли, як працюватимуть із шостим президентом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі