понеділок, 01 листопада 2010 20:32

У Ялті кандидат Кличка роздягнув жінку-члена комісії

У Ялті кандидат Кличка роздягнув жінку-члена комісії
У Ялті на одній з виборчих дільниць сталася бійка між кандидатами від партії Удар (Український Демократичний Альянс за Реформи Віталія Кличка) і Партії регіонів.

Ударівець запідозрив, що бюлетені з голосами на його підтримку заховала під одяг один з членів дільничної комісії.

Як розповіло Новому регіону джерело в Ялтинській ТВК, розрив між кандидатами від партії Удар Сергієм Хворовим і його головним суперником на мажоритарному окрузі, кандидатом від Партії регіонів Віктором Ямниковим склав 3 голоси.

На вимогу останнього, було прийнято рішення перерахувати бюлетені. Проте, в процесі перерахунку Хворову здалося, що член дільничної комісії ховає під одягом бюлетені.

"Він запросив жінку відійти за ріг і там із застосуванням сили став зривати з неї одяг. Це побачив Ямников і з кулаками накинувся на Хворова", - розповіли у ТВК.

Члени дільничної комісії викликали міліцію і "швидку допомогу". У момент прибуття правоохоронців і складання акту на кандидата Хворова, на дільницю прибули міжнародні спостерігачі у супроводі журналістів.

"Під враженням від такого збігу обставин акт на Хворова підписав навіть його спостерігач, а під заявою в міліцію підписалися усі члени комісії", - уточнило джерело.

Як повідомлялося, вчора на одній з виборчих дільниць міста Ясиновата Донецької області стався інцидент за участю двох народних депутатів України.

Зараз ви читаєте новину «У Ялті кандидат Кличка роздягнув жінку-члена комісії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі