середа, 18 вересня 2013 08:37

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

Тюремники здивовані заявами Тимошенко про відеокамери

Тюремники здивовані заявами Тимошенко про відеокамери
Фото: job-sbu.org

У ДПтСУ здивовані заявами екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко стосовно умов її утримання.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Оскільки те, про що вона говорить, важко не те, що організувати таким чином, та навіть вигадати, - йдеться в повідомленні. - В приміщенні, де тримається засуджена немає жодної відеокамери, у тому числі прихованих камер та "засобів нічного бачення".

"Відповідно, відеонагляд за Ю.Тимошенко та іншими засудженими жінками (що перебувають на лікуванні) не ведеться. Це на власті очі мали змогу побачити усі відвідувачі засудженої, у томі числі і представники моніторингової місії Європарламенту Пат Кокс та Александр Квасневський", - зазначають у ДПтСУ, додавши, що Тимошенко "сама припинила свою політичну акцію протесту, коли всі камери були прибрані".

"Безпосередньо в палаті, крім самої Ю.Тимошенко, знаходиться лише одна хвора жінка, яка також направлена на лікування з виправного закладу. Варто зазначити, що за період тримання засудженої, у ЦКЛ лікування пройшли близько 10 засуджених жінок", - наголошують тюремники.

Нагадаємо, Тимошенко каже, що її речі щоденно обшукують, та спостерігають за допомогою відеокамер.

 

Зараз ви читаєте новину «Тюремники здивовані заявами Тимошенко про відеокамери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі