понеділок, 21 січня 2013 11:22

Тюремники без пояснення причин заборонили дружині бачитись із Луценком

Тюремники без пояснення причин заборонили дружині бачитись із Луценком
До Юрія Луценка не пускають навіть найближчих захисників. Фото: press.org.ua

Пенітенціарна служба заборонила Ірині Луценко бачитись із чоловіком у лікарні "Оберіг", куди екс-міністра внутрішніх справ привезли раніше.

Про це Gazeta.ua повідомила прес-секретар "Народної самооброни" Лариса Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремники запевнили, що нікого не пускатимуть до Луценка в лікарню

Зокрема, захисникам Луценка не пояснили, чому до Юлії Тимошенко захисників пускають, а Луценку це заборонили.

"Ірина Степанівна з 9 години не може отримати дозвіл у керівника колонії на відвідування Луценка у лікарні, нею у статусі захисника. Виникає питання: на підставі якого документу чи нормативного акту дозволяється відвідування Тимошенко в лікарні її захисниками, та на підставі якого документу це забороняється захисникам Луценка? Чи у них різний статус засудженого, чим відрізняються ці засуджені, якщо обидва знаходяться у лікарні, у обох є захисники, але Тимошенко вони дозволяють побачення, а Луценку — ні?", - пояснила Сарган.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиційна молодь пікетуватиме адміністрацію президента на захист Тимошенко

Зокрема, керівник прес-служби розповіла, що начальник Менської виправної колонії без жодних пояснень втік від Ірини Луценко.

"Керівник колонії втік від Ірини Степанівни. Жодних причин відмови не пояснив. Він помахав перед нею якимсь папірцем, вона попросила взяти його на руки, щоб прочитати. Але він його не показав", - додала вона.

Новин від Юрія Луценка наразі немає: "Ми нічого не знаємо. Її вчора не пустили, сьогодні не пустили, він не дзвонить, бо немає ніякої можливості".

Зараз ви читаєте новину «Тюремники без пояснення причин заборонили дружині бачитись із Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі