понеділок, 13 жовтня 2008 09:57

Тягнибок засекретив час і маршрут "маршу УПА" в Одесі

Одеські активісти всеукраїнського об"єднання "Свобода" 14 жовтня мають намір відзначити 66-ту річницю створення Української повстанської армії, проте місце та час проведення урочистостей тримають у суворому секреті.

"Про те, як святкуватимемо, я розповім увечері 14 жовтня", - повідомив "Новому Регіону" лідер одеської обласної організації ВО "Свобода" Павло Кириленко.

Водночас одеські комуністи вже готові дати відсіч прихильникам ОУН-УПА та мають намір не допустити ходу колони націоналістів вулицями міста.

"У нас є інформація, що 14 жовтня до Одеси прибуде кілька автобусів із "тягнибоківцями" з інших регіонів, які планують пройти маршем по вулиці Преображенській і повернути на вулицю Пастера, в кінці якої знаходиться відібрана у Московського Патріархату церква філаретівців", - повідомив "Новому Регіону" перший секретар одеського обкому КПУ Євген Царьков.

За його словами, рік тому колона прихильників ОУН УПА також намагалася влаштувати ходу й напасти на офіс КПУ, розташований на вулиці Пастера.

"До такого повороту подій ми були не готові, проте сьогодні зустрінемо націоналістів у всеозброенні", - підкреслив Євген Царьков, пише ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок засекретив час і маршрут "маршу УПА" в Одесі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі