середа, 25 січня 2012 12:19

Тягнибок: "Свобода" шукає гроші для виборів

Тягнибок: "Свобода" шукає гроші для виборів

Всеукраїнське об'єднання "Свобода" шукає кошти для проведення виборчої кампанії. Незабаром партія почне процес публічного збору фінансів.

Про це в інтерв'ю "Інтерфаксу" заявив лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок.

"Зараз виборча кампанія нашої партії не фінансується, оскільки законом чітко визначені терміни початку виборів і, відповідно, початку проведення агітації", - зазначив Тягнибок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тягнибок вже думає над тим, з ким "Свобода" працюватиме у парламенті

Націоналіст додав, що "Свобода" у пошуках коштів на проведення виборів, і що незабаром партія почне процес публічного їх збору.

Крім того, за його словами, свободівці розраховують на свою економічну раду, створену кілька років тому в партії, яка забезпечує партійну внутрішню діяльність фінансовими і матеріальними ресурсами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк і Турчинов тихо дурять провінційного Тягнибока

Тягнибок уточнив, що процес збору коштів ведеться постійно, тобто партія збирає кошти цілий рік.

"Ми використовуємо різні можливості наших прихильників, симпатиків, членів партії для того, щоб партія могла існувати і проводити свою роботу. Природно, виборча кампанія вимагає великих ресурсів, але ми працюємо над цим", - зазначив лідер "Свободи".
"В одному я вас можу запевнити: як і завжди, партія "Свобода" оприлюднить всі джерела фінансування своєї виборчої кампанії", - резюмував Тягнибок.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок: "Свобода" шукає гроші для виборів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі