пʼятниця, 10 червня 2011 11:05

Тягнибок не вірить, що Януковича переоберуть на другий термін

Тягнибок  не вірить, що Януковича переоберуть на другий термін

Лідер партії "Свобода" Олег Тягнибок не впевнений, що президент Віктор Янукович потрапить у другий тур виборів 2015 року.

Про це політик сказав в інтерв'ю "Лігабізнесінформ", коментуючи повідомлення про те, що його тягнуть у другий тур.

"Можна придумувати різні сценарії для Тягнибока на 2015 рік, наводячи в якості прикладу Зюганова-Симоненка зразка 1996-1999 років. Але будь-які теорії мають, в першу чергу, спиратися на факти", - заявив політик.

"Ну скажіть, звідки ці Нострадамуси знають, що чекає Україну на президентських виборах у 2015 році? На кавовій гущі ворожать? За зіркам віщують? Адже тільки до парламентських - ще півтора року", - додав Тягнибок.

Політик нагадав, що на сьогоднішній день він лише на шостому місці за рівнем популярності.

"Давайте тверезо розберемося в туманних думках цих політологів. Добре, вони провіщають, що Тягнибок, який зараз займає десь шосту сходинку президентських рейтингів, за чотири роки наздожене і пережене інших претендентів. По одному на рік: Кличко, Симоненко, Тігіпко, Яценюка, Тимошенко ... Таке пророцтво, звичайно, тішить наше самолюбство. Однак звідки така сліпа віра в нездоланну силу самого Януковича? У яких таємних манускриптах вони пізнали, що Віктор Федорович взагалі пройде у другий тур?"- запитав лідер "Свободи".

Тягнибок нагадав, що за даними соцдосліджень рейтинг глави держави суттєво знизився.

"А може, Янукович повторить долю Ющенка, а до другого туру вийдуть, наприклад, Тимошенко і Тягнибок? Як на мене, набагато більш ймовірний сценарій", - підсумував Тягнибок. 

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок не вірить, що Януковича переоберуть на другий термін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі