понеділок, 29 жовтня 2012 13:39

Тягнибок не надто вірить у наміри Кличка співпрацювати з опозицією

Тягнибок не надто вірить у наміри Кличка співпрацювати з опозицією
Олег Тягнибок каже, що Кличко не відповів, чи підтримує імпічмент Януковичу. Фото: lenta.zp.ua

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок не сприймає всерйоз заяву партії УДАР Віталія Кличка про призов до співпраці між політичними силами, котрі називають себе опозиційними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За Максима Полякова голосують прихильники "Батьківщини", УДАРу та "Свободи"

"Яка буде позиція УДАРу - мені не відомо. Зараз вони можуть говорити все, що хочуть, але ми подивимося на перше голосування у Верховній Раді", - сказав Тягнибок на брифінгу в понеділок у Києві.

Він зазначив, що в неділю ввечері в ефірі одного з телеканалів лідер УДАРу Кличко не дав чіткої відповіді на запитання представника "Свободи" про те, чи буде партія УДАР голосувати за імпічмент президента Віктора Януковича.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росії не сподобається успіх "Свободи" на виборах - російський політолог

"Тому заява Віталія Кличка на даний момент - це тільки заява", - підкреслив лідер "Свободи".

Раніше в понеділок партія УДАР запропонувала демократичним силам прийняти план спільних дій у парламенті нового скликання.

Зокрема, в плані мова йде про те, що необхідною умовою реалізації цього плану є "усунення від влади режиму Віктора Януковича і звільнення політичних ув'язнених".

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок не надто вірить у наміри Кличка співпрацювати з опозицією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі