субота, 24 серпня 2013 14:43

Тягнибок із соратниками традиційно переплив Дніпро і закликав до рішучої боротьби

Лідер "Свободи" Олег Тягнибок, віце-спікер ВР Руслан Кошулинський та нардепи від "Свободи" здійснили заплив через Дніпро в місті Кременчук Полтавської області.

Про це повідомляє прес-служба партії.

Перед початком запливу свободівці поклали квіти до пам'ятника Тарасові Шевченку. Згодом із центрального пляжу міста, розташованого на лівому березі Дніпра, націоналісти розпочали заплив.

Лідери "Свободи" спільно з побратимами пропливли під Крюківським мостом і вийшли на правому березі Дніпра, "таким чином з'єднавши дві частини міста і символічно – України". Фінішем запливу стало місце Куруківської битви.

"Сьогодні, попри тиск влади, понад 80% громадян вважають себе патріотами і кожен другий готовий зі зброєю в руках захищати свою незалежність. Проте ми маємо при владі людей, які не вважають себе частиною української нації і ненавидять цю незалежність. Ми ж мусимо виправити цю ситуацію. Тому нас попереду чекає рішуча боротьба за здійснення докорінних змін в Україні на користь української нації", - сказав Тягнибок після запливу.

У 2012 році 24 серпня Тягнибок разом із побратимами перепливав тернопільський став, а в 2011 - здійснював заплив через Дніпро в столиці.

Зараз ви читаєте новину «Тягнибок із соратниками традиційно переплив Дніпро і закликав до рішучої боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

93

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі