четвер, 09 грудня 2010 17:00

Турчинова викликали до Генпрокуратури через водія Луценка

Турчинова викликали до Генпрокуратури через водія Луценка

Перший заступник голови партії "Батьківщина" Олександр Турчинов прийшов на допит до Генпрокуратури як свідок у справі за обвинуваченням колишнього глави МВС Юрія Луценка в розкраданні бюджетних коштів.

Про це він сказав в інтерв'ю журналістам перед входом до головного слідчого управління ГПУ.

"Мене викликають не по справі, яка стосується мільярдів, витрачених не за призначенням, а з питання водія Юрія Луценка", - сказав Турчинов.

Він також не зміг сказати, скільки разів приходив на допити до Генпрокуратури, зазначивши лише, що це заважає йому працювати в партії.

Генпрокуратура інкримінує Юрію Луценко привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. Мова йде про нарахування зайвих 40 тис. грн пенсії водієві екс-міністра. Юрій Луценко перебуває на підписці про невиїзд.

В останній раз Турчинов був на допиті в Головному слідчому управлінні Генпрокуратури 29 листопада. Тоді він повідомив журналістам, що давав свідчення щодо використання урядом Юлії Тимошенко коштів, отриманих за продаж квот на викиди парникових газів.

2 грудня лідера БЮТ Юлію Тимошенко також допитували в Генпрокуратурі як свідка у справі про нецільове використання грошей, виділених в рамках Кіотського протоколу.

Інтерфакс-Україна

Зараз ви читаєте новину «Турчинова викликали до Генпрокуратури через водія Луценка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі