понеділок, 29 жовтня 2012 14:41

Турчинов вважає, що в УДАРу тільки один шлях - підписати коаліційну угоду

Турчинов вважає, що в  УДАРу тільки один шлях - підписати коаліційну угоду
Фото: ura-inform.com

Керівник центрального штабу Об'єднаної опозиції "Батьківщина" Олександр Турчинов заявляє, що план партії "УДАР" щодо співпраці в парламенті ідентичний положенням коаліційної угоди і тому партія повинна підписати угоду про створення демократичної коаліції.

Про це він сказав на прес-конференції в понеділок.

"Ви знаєте, ви мені не назвали жодної нової позиції. Всі ці акценти зроблені в угоді про створення парламентської коаліції демократичних сил. Але поки що те, що ви назвали, все це повторення коаліційної угоди. І якщо вони (партія" УДАР "- Gazeta.ua погоджуються з усіма цими пунктами, то я вважаю, у них шлях тільки один - підписати коаліційну угоду ", - сказав Турчинов.

"Це дійсно буде реальним кроком і підтвердженням того, що це не гасла, а реальні завдання, які ця політична сила має на меті досягати", - вважає він.

Нагадаємо, 19 жовтня Об'єднана опозиція "Батьківщина" та ВО "Свобода" підписали угоду про створення коаліції демократичних сил. У свою чергу, Кличко заявив, що такого роду документи слід підписувати після виборів.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов вважає, що в УДАРу тільки один шлях - підписати коаліційну угоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі