вівторок, 06 грудня 2011 12:25

Турчинов: влада із задоволенням всіх би пересаджала, та в'язниць не вистачить

Турчинов: влада із задоволенням всіх би пересаджала, та в'язниць не вистачить

Вся агресія влади спрямована проти парти "Батьківщина", на всіх пересаджати не можуть просто фізично.

Про це заявив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в інтерв'ю "ЛІГАБізнесІнформ".

"На мене заведено стільки кримінальних справ, що можна з рахунку збитися. Починаючи з протистояння 24 серпня (в День Незалежності України), коли була спроба мене затримати. І закінчуючи реанімацією справ, які на мене заводили ще за часів Кучми (організація масових заворушень, захоплення Адміністрації президента, телецентру, слідчих ізоляторів і так далі). Я знаю, що вони перелопатили все, що можна було, пов'язане з моєю діяльністю в уряді", - зазначив він.

За словами Турчинова, проти партії "Батьківщина" зараз спрямована "вся агресія влади".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У БЮТ закликають допустити до Тимошенко і Луценка зарубіжних лікарів

"Наш лідер за гратами. Наших прихильників звільняють з роботи і переслідують. Але ми продовжуємо боротьбу. Так що, якщо когось засмучує, що не всі члени партії сидять за гратами, висувайте претензії не до нас, а до цієї неадекватної влади. Вони б із задоволенням всіх пересаджали, але наша партія дуже велика. Всім просто місця у в'язницях не вистачить", - додав заступник лідера "Батьківщини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко загрожує інвалідність - доктор медичних наук

"А щодо моєї діяльності, останнім часом стало поширюватися так багато бруду і брехні через підконтрольних політологів і підконтрольні ЗМІ, що є кращим доказом правильності моїх дій", - зазначив він.

Турчинов також розповів, що першим номером у списку партії на виборах буде Юлія Тимошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стан здоров'я Тимошенко не поліпшується, бо її не лікують - захисник

"Першим номером повинна бути Юлія Тимошенко. Останні заяви західних країн стосуються не тільки повернення незаконно відібраної у неї свободи, а й повернення їй права займатися політикою. Так що, я думаю, саме Юлія Володимирівна піде під номером один", - запевнив він.

Зараз ви читаєте новину «Турчинов: влада із задоволенням всіх би пересаджала, та в'язниць не вистачить». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі