середа, 10 травня 2017 21:28

Трамп нагадав Лаврову про відповідальність щодо Мінських угод

Трамп нагадав Лаврову про відповідальність щодо Мінських угод
Президент США Дональд Трамп під час зустрічі з главою Міністерства закордонних справ Росії Сергієм Лавровим наголосив на відповідальності Москви щодо виконання мінських угод. Фото: День

Президент США Дональд Трамп під час зустрічі з главою Міністерства закордонних справ Росії Сергієм Лавровим наголосив на відповідальності Москви щодо виконання Мінських угод.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Білого дому.

"Президент підняв питання України, висловив відданість своєї адміністрації бути і надалі залученою до врегулювання конфлікту, а також наголосив на відповідальності Росії повною мірою виконувати Мінські угоди" - заявили у Білому домі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я б не будував райдужних планів" - екс-міністр про зустріч Трампа та Лаврова

Також, згідно з повідомленням, Трамп підкреслив "необхідність працювати разом, щоб покласти край конфлікту в Сирії, зокрема, звернувши увагу на необхідність стримувати режим Асада і Іран".

Сьогодні у США пройшла зустріч держсекретаря США Рекса Тіллерсона з главою МЗС Росії Сергієм Лавровим. Після переговорів Лавров вирушив у Білий дім, де його прийняв президент США Дональд Трамп.

Зараз ви читаєте новину «Трамп нагадав Лаврову про відповідальність щодо Мінських угод». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі