субота, 07 липня 2018 11:08

Трамп хоче дружити з Путіним - ЗМІ

Трамп хоче дружити з Путіним - ЗМІ
На недавньому мітингу Трамп захищав Путіна. Фото: ИноСМИ

Колишній радник президента США з національної безпеки генерал Герберт Макмастер скаржився на бажання Дональда Трампа подружитися з Володимиром Путіним.

Про це з посиланням на американських чиновників пише Washington Post.

"Президент вважає, що він може дружити з Путіним", - говорив Макмастер під час свого перебування в Білому домі. "Не знаю, чому він так думає і навіщо йому це потрібно", - додавав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дурні ті, хто проти": Трамп розповів, чого чекає від зустрічі з Путіном

Як зазначає видання, в спілкуванні з світовими лідерами Трамп більше схильний покладатися не на політичну традицію, а на особисту взаємодію з ними. Багато високопоставлених осіб як в США, так і за їх межами, стурбовані тим, що на тлі підготовки до зустрічі з Путіним в Гельсінкі Трамп знову заявляє про необхідність скоротити американські витрати на НАТО.

Крім того на недавньому мітингу в штаті Монтана Трамп нападав на НАТО і ЄС, а також захищав Путіна, називаючи його "непоганим" ( "fine").

На зустрічі за участі України та Грузії в рамках саміту НАТО президенти Петра Порошенка та Дональда Трампа будуть сидіти поруч. Саміт відудеться 11-12 липня у Брюсселі.

Зараз ви читаєте новину «Трамп хоче дружити з Путіним - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі