вівторок, 20 липня 2010 14:37

Томенко назвав головних "прогульників" парламенту

Томенко назвав головних "прогульників" парламенту

В парламенті 20 відмінників і 10 двієшників.

Про це журналістам сказав віце-спікер Микола Томенко підводячи підсумки роботи шостої сесія ВР

"У нас на цій сесії збільшилася сесія "хороших депутатів". Правда не ма жодного хто ходив би на всі засідання, однак є двадцять відмінників, серед яких пропустили одне засідання", - похвалився віце-спікер.

Серед відмінників депутат назвав "регіоналів" Юрія Каракая, Івана Попеску, бютівців Степан Курпіля, Сергія Міщенко "литвинівця" Ігоря Шарова та комуніста Адама Мартинюка.

В той же час, за словами віце-спікера парламенту, у Раді десять "двієшників". Серед них він назвав своїх колег по фракції - Костянтина Жеваго і Гарегіна Арутюнова, а також найбагатшу людину України - Ріната Ахметова.

"Але тенденція втішна, якщо ми будемо критикувати порушників, то вони чи відмовляться від мандантів чи стануть менше прогулювати", переконаний депутат.

Він поділився з журналістами планами на літо, заявивши, що відпочиватиме з 1 по 21 серпня на Закарпатті.

В той же час, він розкритикував депутатів від Партії регіонів за відпочинок за кордоном.

"Я здивований, що ПР, яку президент просив відпочивати в Криму, поповнює бюджети іноземних держав", - резюмував Томенко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Томенко назвав головних "прогульників" парламенту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі