субота, 03 вересня 2022 01:53

Лише одне слово. Мережею шириться флешмоб, в якому беруть участь світові лідери

У соціальній мережі Twitter запустили флешмоб.

У ньому беруть участь: президент України Володимир Зеленський, США Джо Байден, прем'єр Великої Британії Борис Джонсон та інші, повідомляють ЗМІ.

Сформульованих "правил" у флешмобу немає. За однією з версій, його сенс полягає в тому, щоб висловити в одному слові свій девіз або принцип.

Автор: Скріншот з Твіттера
  Флешмоб "Лише одне слово"
Флешмоб "Лише одне слово"

Зеленський залишив у Twitter слово "Freedom" - свобода. Байден написав "democracy" - демократія, а Джонсон залишив твіт зі словом "Ukraine" - Україна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму журналістка забронювала номер у готелі на ім'я Залужного: реакція менеджера здивувала

Згодом до флешмобу доєдналися секретар Ради нацбезпеки і оборони Олексій Данілов, який залишив слово "putinkaputt" (перекладу не потребує). Також радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, який залишив твіт зі словом ATACMS, натякаючи на ймовірність передачі Україні далекобійних ракет для HIMARS.

Автор: Скріншот з Твіттера
  Флешмоб "Лише одне слово"
Флешмоб "Лише одне слово"

У Twitter-акаунті України з'явилося слово "Victory" - перемога.

Президент Польщі Анджей Дуда написав слово "Solidarity" (солідарність).

У флешмобі беруть участь багато компаній. Серед яких: NASA, McDonalds, Microsoft, Pepsi, Lego і інші.

Флешмоб – це несподівана поява групи людей у заздалегідь запланованому місці. Після закінчення запланованої акції її учасники розчиняються в натовпі перехожих людей, що і викликає ефект раптовості. Зазвичай флешмоби організовано через Мережу чи інші сучасні засоби комунікації.

Зараз ви читаєте новину «Лише одне слово. Мережею шириться флешмоб, в якому беруть участь світові лідери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі