неділя, 14 червня 2020 17:35

Тищенко й Дубінський стали "кураторами" столиці та області: подробиці

Тищенко й Дубінський стали "кураторами" столиці та області: подробиці
Рішення про призначення Тищенка керівником Київської міської парторганізації під час конференції міського партійного осередку ухвалили члени партійної організації. Фото: facebook.com/NikolayTishenko

Народні депутати Микола Тищенко і Олександр Дубінський очолили організації "Слуги народу" у Києві та Київській області.

Рішення про призначення Тищенка керівником Київської міської парторганізації під час конференції міського партійного осередку ухвалили члени партійної організації. Його кандидатуру також затвердила Вища рада партії. Таке ж рішення стосовно Дубінського ухвалили члени обласної парторганізації, йдеться на сайті партії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Політолог Гладких назвав Тищенка незалежним від олігархів претендентом на мерство

Обидва нардепи неодноразово потрапляли у скандали. Наприклад, під час карантину продовжував працювати ресторан Тищенка. Щоправда, сам нардеп у коментарях пояснював, що не порушує жодних обмежень.

Колишній журналіст телеканалу "1+1" Олександр Дубінський та його родина за останні роки придбали 24 квартири, 17 автомобілів, 2 будинки і 70 соток землі, свідчить розслідування проєкту Bihus.Info. Загальна вартість майна оцінюється у $2,5 млн. Мама нардепа володіє сімома машинами, серед них – Maserati Coupe Cambiocorsa 2006 року випуску. За словами Дубінського, вона любить швидкість.

Партію "Слуга народу" готові підтримати 28% українців, серед тих, хто визначився, якби парламентські вибори відбувалися наприкінці травня-початку червня 2020 року. Це на 15,16% менше, ніж партія отримала на виборах у липні 2019 року - 43,16%.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко й Дубінський стали "кураторами" столиці та області: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі