вівторок, 02 лютого 2010 17:38

Тимошенко знає, чому Яценюк і Тігіпко відмовилися від неї

Тимошенко знає, чому Яценюк і Тігіпко відмовилися від неї

Юлія Тимошенко вважає, що кандидати у президенти, що не вийшли у другий, відмовилися її публічно підтримати через страх втратити електорат на місцевих виборах.

"Вони вирішили, що якщо зараз заговорять про підтримку, то як вони потім віддиратимуть свій електорат?", - сказала Тимошенко на зустрічі з активом Тернополя у вівторок, повідомляє прес-служба БЮТ.

На її думку, така позиція є абсурдною.

"Я пояснювала - у нас усіх один ворог..."

"Я пояснювала - у нас усіх один опонент, а точніше, ворог. І пропонувала: давайте бачити одного опонента, а не боротися між собою. Але зараз усі пішли готуватися до місцевих виборів і парламентських, тим самим продемонструвавши, що вони всі борються за себе, за своє майбутнє у політиці, але не за інтереси держави", - зазначила вона.

Тимошенко вважає, що заклики голосувати проти всіх є технологією для виборців заходу і центру України.

"Ми простежили замовні матеріали в одній із газет, які закликали голосувати проти всіх, і виявили, що ці матеріали були проплачені зі штабу Партії регіонів. І коли говорять, що Янукович і Тимошенко однакові, - це теж технологія. Бо які ж ми однакові, якщо ми з різних галактик", - сказала вона.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко знає, чому Яценюк і Тігіпко відмовилися від неї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі