субота, 10 жовтня 2009 12:45

Тимошенко зареєструвала свій перший товарний знак

Тимошенко зареєструвала свій перший товарний знак

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк зареєстрував однойменний товарний знак за трьома класами.

Зокрема, це друковані видання, канцелярські товари, реклама, освіта та розваги.

Як зазначається в останньому номері Відомостей про видачу свідоцтв України на знаки для товарів і послуг держпідприємства Укрпатент, заявка Яценюка була подана у грудні минулого року і задоволена в кінці вересня цього року.

Яценюк також зареєстрував ТМ "Фронт змін".

Згідно з даними Укрпатенту, за лідером "Фронту змін" також числяться ТМ "Союз демократичних сил", ТМ "Союз демократических сил" і його скорочене найменування "СДС".

Згідно з інформацією відомства, менше часу йому знадобилося для реєстрації товарного знака "Тимошенко" за заявкою прем"єра Юлії Тимошенко: заявка була подана у середині липня, а задоволена у кінці серпня цього року.

ТМ "Тимошенко" зареєстрований за чотирма класами: три з них збігаються з класами, за якими зареєстровано ТМ "Фронт змін", а четвертий - телевізійне мовлення, агентства новин послуги агентств телефонного інформування, надання чатів в інтернеті та інше.

Згідно з базою даних "Укрпатенту", це перший товарний знак Тимошенко.

У президента Віктора Ющенка набагато більше ТМ: "Блок Ющенка", "Вiктор Ющенко", "Ющенко", "В.Ющенко", "За Ющенка", "Блок "Наша Україна", "Блок Ющенка "Наша Україна" і "Виборчий блок Вiктора Ющенка "Наша Україна" і відомий малюнок із сонцем.

Проте всі вони були зареєстровані у 2002-2005 роках, при цьому деякі з них заявнику довелося чекати понад три роки.

На запит про торгові знаки, заявником яких виступає лідер Партії регіонів Віктор Янукович, база даних повідомляє про відсутність будь-яких записів.

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко зареєструвала свій перший товарний знак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі