субота, 24 січня 2015 23:50

Тимошенко - за негайне введення воєнного стану на Донбасі

Тимошенко - за негайне введення воєнного стану на Донбасі
ru.tsn.ua

На території Луганської та Донецької областей має бути якнайшвидше запроваджений воєнний стан. Про це йдеться в екстреному зверненні до керівників держави народного депутата Юлії Тимошенко, інформує прес-служба партії "Батьківщина".

"Убивство російськими військовими понад тридцяти мирних жителів міста Маріуполя, серед яких двоє дітей, являє собою злочин проти людства і людяності. Світове співтовариство, безумовно, відреагує на це звірство російського режиму, але першою дієво та ефективно має це зробити Українська Держава. Злочин скоєно на нашій суверенній території проти наших громадян", - підкреслила Тимошенко.

Депутат пропонує залучити до участі у скликаній президентом у неділю Раді національної безпеки та оборони голів парламентських фракцій та ухвалити рішення щодо створення ставки Верховного Головнокомандувача та оголошення воєнного стану на території Луганської та Донецької областей.

За словами Тимошенко, парламентська фракція "Батьківщини" також ініціює скликання невідкладного засідання Верховної Ради для ухвалення рішень щодо звернення до світової спільноти з проханням вжити найкардинальніших заходів щодо режиму Путіна, а також для прийняття постанов щодо підтвердження рішень, які до того часу будуть запропоновані Президентом та РНБО.

"Вбивства мирних громадян України мають бути зупинені зусиллями всього світу. Росія являє собою загрозу людству", - підкреслює Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко - за негайне введення воєнного стану на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі