вівторок, 28 липня 2009 12:36

Тимошенко вночі їздила до митрополита Володимира

Автор: Фото: Сайт Тимошенко
 
Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко вчора пізно ввечері привітала предстоятеля Української православної церкви Московського патріархату Володимира з днем Ангела – днем пам`яті Святого рівноапостольного великого князя Володимира.

У прес-офісі УПЦ, Тимошенко прибула до резиденції митрополита Володимира з великим букетом білих троянд близько 24.00, щоб мати можливість першою привітати його.

За даними прес-офісу УПЦ, Тимошенко назвала митрополита Володимира справжнім пастирем і духовним батьком українського народу і побажала голові УПЦ многая літа.

Також прем`єр-міністр України обговорила з предстоятелем Української православної церкви питання статусу релігійної освіти в Україні, викладання "Християнської етики" в школах і питання реституції церковного майна.

Також вчора вночі відбулася зустріч Тимошенко з Патріархом Московським і всієї Русі Кирилом. Зокрема, вони обговорили відносини між церквою і державою, питання духовного відродження і повернення наших народів до християнських цінностей, проблеми православ`я в Україні.

Зустріч глави уряду з Предстоятелем Російської православної церкви відбулася в Києво-Печерській Лаврі.

УНІАН
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко вночі їздила до митрополита Володимира». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі