субота, 22 січня 2011 17:52

Тимошенко висміювала Януковича і закликала людей на Майдани (ФОТО)
25

Фото: Фото Тарас Подолян/Gazeta.ua

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко під час свого виступу на Софійській площі  закликала народ вийти на майдани.

"Я закликаю людей вийти на всі майдани в Україні, якщо до виборів терпіти вже буде не можливо", - наголосила вона.

Лідерка БЮТ також пригадала президентові Віктору Януковичу його 60-ліття і родинний герб. За її словами, на родинному гербі президента зображено кентавра зі значком "Мерседеса".

"Цей герб завершується кентавром зі значком "Мерседеса" в зубах. Отак вони і країну будують. На таких цінностях і на таких традиціях", - наголосила Тимошенко.

Письменник і громадський діяч Дмитро Павличко під час свого виступу заявив, що нинішня влада хоче перетворити український народ у покірну парафію Московського патріархату.

"Один з великих наших чиновників отримав від Московського патріархату 50 тисяч євро (Нагадаємо, Янукович став лауреатом премії імені патріарха Олексія II. Президент отримав 50 тисяч доларів премії. - ред.). Ну, точно так, як Іуда за 30 серебряників "здав" Христа для того, що того розіп'яли. Україна коштує більше. Ми не продамо і інколи не дозволимо продавати Україну. Нікому", - наголосив Павличко.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко висміювала Януковича і закликала людей на Майдани (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

65

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі