субота, 22 січня 2011 18:51

Тимошенко висміяла на гербі Януковича кентавра зі значком "Мерседеса"

Тимошенко висміяла на гербі Януковича кентавра зі значком "Мерседеса"

Лідерка "Батьківщини" Юлія Тимошенко пригадала президентові Віктору Януковичу його 60-ліття і родинний герб.

Під час свого виступу на Софіївській площі з нагоди Дня Соборності вона зазначила, що її здивувало те, як Янукович святкував своє 60-ліття, передає кореспондент Gazeta.ua.

"У цей день він оприлюднив герб своєї родини. Ти ба, які барони, гетьмани. Вже й герби родинні створюють", - усміхнулася Тимошенко.

За її словами, на родинному гербі президента зображено кентавра зі значком "Мерседеса".

"Цей герб завершується кентавром зі значком "Мерседеса" в зубах. Отак вони і країну будують. На таких цінностях і на таких традиціях", - наголосила Тимошенко

"Тільки віра в Бога і нашу рідну землю, віра в нашу важку але достойну історію і правильна постановка дадуть нам право єднатися навколо правильних ідей, а не навколо особистостей", - додала вона.

Тимошенко виступала протягом 15-ти хвилин. На сцену вийшла у бежевому пальті і туфлях. Її руки від холоду посиніли. Після того, як лідерка "Батьківщини" виголосила промову, один із організаторів акції Михайло Ратушний зробив їй зауваження. Мовляв, регламент для виступаючих становить 5 хвилин, а вона "перебрала" його втричі. Попросив інших виступаючих не поводитися як Тимошенко. Сама лідерка "Батьківщини" після виступу стояла на майдані ще 10-15 хвилин, після чого рушила з кількома охоронцями до машини.

На запитання кореспондента Gazeta.ua, чи змерзла вона, Тимошенко, стиснувши губи, сказала: "Угу".

А на запитання, чому так швидко залишає майдан, відповіла: "Я виступила, у нас тут черговість, і моя черга вже пройшла, тому маю йти".

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко висміяла на гербі Януковича кентавра зі значком "Мерседеса"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі