пʼятниця, 28 серпня 2009 10:46

Тимошенко відсвяткує День шахтаря на Донеччині

Тимошенко відсвяткує День шахтаря на Донеччині

Прем"єр-міністр Юлія Тимошенко відправилася з дводенною робочою поїздкою в Луганську і Донецьку області.

У п"ятницю в Луганській області Тимошенко ознайомиться з роботою механізованого комплексу з видобутку вугілля, а також візьме участь в урочистих зборах у місті Ровеньки і селищі Пролетарське, присвячених Дню шахтаря, де нагородить передовиків вугільної промисловості України, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.

Крім того, прем"єр відвідає батьківщину шахтаря - Героя соціалістичної праці Миколу Скрипника і виступить перед жителями Луганська. Тимошенко також візьме участь в заходах, присвячених відкриттю бюсту Героєві соціалістичної праці і Героєві України Володимиру Мурзенку.

В суботу, 29 серпня, в Донецькій області Тимошенко ознайомиться з роботою окремого підрозділу "Шахта ім. Бажанова" державного підприємства "Макіїввугіль" (Макіївка), де привітає трудовий колектив з професійним святом - Днем шахтаря, і з роботою ГП "Петрівський завод вугільного машинобудування" (Донецьк), де огляне зразки продукції, призначені для створення безпечних умов праці шахтарів.

Прем"єр також відвідає Свято-Варваринськую каплицю, де помолиться за здоров"я шахтарів.

Крім того, Тимошенко візьме участь в церемонії відкриття стадіону "Донбас Арена", який здається в експлуатацію в рамках підготовки України до Чемпіонату Європи з футболу "Євро-2012", повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко відсвяткує День шахтаря на Донеччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі