субота, 26 квітня 2014 13:46

Тимошенко дорікнула Порошенку: його звернення до РФ є неприйнятним

Тимошенко дорікнула Порошенку: його звернення до РФ є неприйнятним
Юлія Тимошенко і Петро Порошенко Фото: vikna.if.ua

Екс-прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко закликала кандидата в претенденти Петра Порошенка відкликати звернення щодо двосторонніх переговорів з Росією. Про це вона сказала під час брифінгу після участі у заходах з вшанування пам'яті Героїв Чорнобиля, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

"Я хочу ще раз підкреслити, що звернення до Російської Федерації від Петра Порошенка, яке прозвучало, коли було сказано, що Росія повинна визначити час і місце проведення переговорів, - є неприйнятним. Не можна вийти з переговорного процесу, який проводиться у форматі ЄС, США, Україна і РФ", ​​- зазначила Тимошенко.

На її думку, руйнування переговорного процесу призведе до руйнування санкцій світу, введених проти Росії, і фактично призведе до "капітуляції".

"Якщо хтось з таких політиків зруйнує сьогодні переговорний процес, зруйнує ті санкції жорсткі і чіткі, які застосовуються до Росії, то практично це буде легалізацією окупації Криму та прийняттям ультиматумів від Росії. Це буде практично капітуляцією", - підкреслила вона.

"Я закликаю Петра Порошенко не руйнувати той переговорний процес, який існує між усіма країнами учасниками, та відкликати своє звернення щодо переходу на такі незрозумілі двосторонні переговори", - зазначила Тимошенко.

Нагадаємо, 25 квітня кандидат в президенти Петро Порошенко в Києві на конгресі "Україна - Росія: діалог" запропонував Кремлю призначити час і місце переговорів для збереження миру.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко дорікнула Порошенку: його звернення до РФ є неприйнятним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі