субота, 26 березня 2011 23:02

Тимошенко у понеділок знову викликають до Генпрокуратури

Тимошенко у понеділок знову викликають до Генпрокуратури
У понеділок, 28 березня, о 14.00, лідера партії "Батьківщина", екс-прем'єр-міністра Юлію Тимошенко викликають до Головного слідчого управління Генеральної прокуратури.
Як відомо, Юлії Тимошенко інкримінують використання під час кризи частини коштів, виділених в рамках Кіотського протоколу, для виплати пенсій.

Нагадаємо, з 13 грудня Юлії Тимошенко заборонили виїздити за межі Києва. Генеральна прокуратура висунула проти колишнього Прем'єр-міністра звинувачення: нецільове використання державних коштів.

Тимошенко кілька разів подавала клопотання про дозвіл на виїзд, і кожного разу їй відмовляли. Проте  на початку березня слідчий в особливо важливих справах Генеральної прокуратури України надав дозвіл екс-прем'єр-міністру Юлії Тимошенко на виїзд до Брюсселя для участі у саміті Європейської народної партії.

Щодо відвідання Ю.Тимошенко Литви у червні цього року, то рішення буде прийняте ближче до дати проведення міжнародного форуму, залежно від того, де перебуватиме на той час кримінальна справа - у суді чи у Головному управлінні з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури, зазначили у повідомленні.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко у понеділок знову викликають до Генпрокуратури». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі