понеділок, 21 грудня 2009 10:04

Тимошенко розповіла, як ДУСя хоче "позбутися" "Президент-Готелю"

Тимошенко розповіла, як ДУСя хоче "позбутися" "Президент-Готелю"
Кандидат в Президенти, прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє про намір Державного управління справами вивести з державної власності готель "Президент-Готель" (Київ). Про це вона сказала в ефірі телеканалу "Україна" 18 грудня.

"Зараз в ці хвилини, коли ми з вами розмовляємо, якраз Державне управління справами на чолі з Президентом забирає у держави "Президент-Готель", - сказала Тимошенко.

За словами прем"єра, вже розроблена схема, за якою готель буде виведений з держвласності, і визначено, до яких приватних рук він потрапить.

Нагадаємо, в жовтні депутат Верховної Ради, заступник голови фракції Блоку Юлії Тимошенко Андрій Портнов звинуватив Держуправління справами в махінаціях з готелем "Президент-Готель", підкресливши, що ця держструктура підпорядкована Президентові Віктору Ющенку.

9 вересня Кабінет Міністрів повторно створив комісію з перевірки використання Держуправлінням справами об"єктів держвласності.

У переліку цих об"єктів знаходиться і готель "Президент-Готель", передає proUA.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко розповіла, як ДУСя хоче "позбутися" "Президент-Готелю"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі