понеділок, 21 квітня 2008 14:29

Тимошенко: "Ющенко блокує економічні ініціативи уряду, бо вважає мене конкурентом"

Тимошенко: "Ющенко блокує економічні ініціативи уряду, бо вважає мене конкурентом"

Прем"єр Юлія Тимошенко вбачає в критиці з боку глави держави Віктора Ющенка спробу ліквідувати конкурента на майбутніх президентських виборах.Про це вона заявила в інтерв"ю німецькій газеті Frankfurter Allgemeine Zeitung, опублікованому в понеділок, передає Reuters.

"Прем"єр заявила, що не має наміру підкорятися "незаконній" забороні на приватизацію, виданій Ющенком, який побоюється розпродажу "стратегічних" активів за безцінь", - зазначає видання.

Тимошенко упевнена, що президент блокує її прозорі економічні ініціативи, готуючись до чергової передвиборної кампанії.

"Я думаю, що причина в тому, що президент занурений у міркування про вибори... і розглядає мене як конкурента. Але ця конкуренція не повинна бути перешкодою прозорості і реформам у моїй країні", - повідомила Тимошенко в інтерв"ю.

Ющенко був обраний президентом наприкінці січня 2005 року на п"ять років. Дата чергових виборів поки не призначена.

Аналітики заговорили про перехід протистояння помаранчевих лідерів у відкриту фазу після обміну таборів Ющенка і Тимошенко взаємними обвинуваченнями в популізмі і неефективності, а політики вступили в дискусію про дострокову відставку уряду.
Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Ющенко блокує економічні ініціативи уряду, бо вважає мене конкурентом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі