субота, 24 квітня 2010 19:27

Тимошенко "сіла в калюжу" - Чечетов

Тимошенко "сіла в калюжу" - Чечетов

Коаліція обіцяє захистити інтереси України у разі блокування опозицією роботи парламенту. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав член фракції Партії регіонів Михайло Чечетов.

Він нагадав, що представники опозиції мають намір заблокувати трибуну парламенту під час розгляду угоди про подовження терміну перебування Чорноморського Флоту в Криму.

"Але ніхто не здатен зупинити процеси, які йдуть у руслі міжнародних тенденцій. Крім того, спроба заблокувати роботу парламенту - удар по основному населенню України. Це буде початок політичних похоронів БЮТ", - зазначив депутат.

За його словами, сьогодні "воювати" хоче тільки лідер об"єднаної опозиції Юлія Тимошенко.

"Тоді хай поділить опозицію на "червоних" та "білих", і воюють. А світ уже не хоче політичних війн. Взагалі, дуже шкода, що Юлія Тимошенко в черговий раз "сіла в калюжу". Вона розмірковує по старій системі міжнародних координат, коли Росія і Америка були суперниками. Але сьогодні ситуація зовсім інша. РФ і США вже партнери, і вони не намагаються розіграти українську "карту", - наголосив Чечетов.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко "сіла в калюжу" - Чечетов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

101

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі