середа, 20 серпня 2008 17:53

Тимошенко: "Черновецький має не ордени отримувати, а відповідати перед законом"

Прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко вважає, що мер Києва Леонід Черновецький має не ордени одержувати, а відповідати перед законом.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона заявила, коментуючи на прохання журналістів інформацію про те, що Черновецький був нагороджений Президентом України орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня.

Прем"єр сказала, що дізналася про це від журналістів.

"Я, чесно кажучи, не поділяю таких нагороджень. І вважаю, що ці люди мають відповідати перед законом, і мають відповідати за Кримінальним кодексом. І те, що сьогодні таких людей, як Черновецький, "кришують" деякі політичні сили, це не значить, що рано чи пізно він не відповідатиме за всі грабежі, що сталися з Києвом", - заявила Тимошенко.

Як повідомляв УНІАН, Президент України Віктор Ющенко своїм указом від 19 серпня нагородив орденом князя Ярослава Мудрого V ступеня Київського міського голову, голову Київської міської державної адміністрації Черновецького з нагоди Дня Незалежності України, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко: "Черновецький має не ордени отримувати, а відповідати перед законом"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі