вівторок, 04 січня 2011 11:05

Тимошенко приїхала до суду підтримати Луценка

Тимошенко приїхала до суду підтримати Луценка

Юлія Тимошенко приїхала до апеляційного суду на засідання по справі Юрія Луценка.

"Хочу захистити та підтримати Юру", - сказала вона журналістам.

"Сюди прийшли люди які не будуть сидіти вдома, вони говорять, що не бояться цієї мафії, яка прийшла до влади . Вони готові боротися й вони підтримують своїх політиків. Я знаю, що суду в Україні немає. У мене немає ніяких ілюзій, що сьогодні суд буде робити: це замовні кишенькові несудді. Хочу подивитися в очі тим суддям, які будуть приймати рішення", - зазначила політик.

Тимошенко сказала, що буде робити все, аби Луценко повернувся до своєї роботи. При цьому ніяких процесуальних дій вона не робитиме, тому що не є учасником судового процесу.

Судове засідання має розпочатися об 11, головувати буде Олександр Бець.

У цей час під судом на Солом'янській площі зібралося близько тисячі представників "Народної Самооборони", політв'язнів та учасників акції "Україна без Кучми".

З машини з динаміками грають народні пісні. Люди викрикують: "Стоп політичним репресіям", "Свободу Луценку".

Народний депутат Юрій Гримчак сказав, що їм не дозволили бити у залізні бочки. Таких бочок вони привезли близько 10, хотіли стукати по ним залізними прутами, але цього не дозволили.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко приїхала до суду підтримати Луценка ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі