понеділок, 08 лютого 2010 01:21

Тимошенко прислала б на Полтавщину губернатора з Києва - політолог

Тимошенко прислала б на Полтавщину губернатора з Києва - політолог

Політолог Андрій Окара вважає, що жителі Полтавщини дуже розчаровані в усіх без винятку політиках та політиці загалом.

Про це він розповів кореспонденту Gazeta.ua.

"У народу сильні протестні настрої, бо вибирати довелося не між хорошим та поганим, а між поганим та дуже поганим. Перевага Юлії Тимошенко над Віктором Януковичем в області збережеться на рівні п"яти відсотків, як і в першому турі", - сказав експерт.

За три тижні між турами голосування політичний настрій виборців Полтавщини принципово не змінився.

"Валерій Асадчев та його команда вже заявили, що підуть з керівних посад в області. Проте у владі усе ж залишаться заступники губернатора "нашоукраїнець" Іван Близнюк (два тижні тому заявив, що працюватиме лише до інаугурації нового президента. - ред.) та голова обласної організації "Єдиного центру" Андрій Баранов. Вони, хоч і належать до команди губернатора Асадчева, проте є досить прагматичними людьми і намагаються позиціонувати більше як господарники, а не політики", - розповів Окара.

За його словами, якби перемогла Юлія Тимошенко, то прислала б на Полтавщину губернатора з Києва.

"Бо місцевий потенціал у неї такий, що по суті ні з кого вибирати. Натомість Віктор Янукович, імовірно, зробить ставку на Олександра Удовіченка. Він найвпливовіший серед полтавських політиків", - додав політолог.

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко прислала б на Полтавщину губернатора з Києва - політолог». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі