субота, 14 листопада 2009 18:54

Тимошенко пояснила Ющенку, чому вона "бомж"

Тимошенко пояснила Ющенку, чому вона "бомж"

Юлія Тимошенко заявляє, що за час роботи прем"єром не претендувала на державну нерухомість.

Про це вона сказала на прес-конференції у Сєвєродонецьку, коментуючи останні висловлювання президента Віктора Ющенка на її адресу.

"Я можу просто сказати, що може і виглядає бомжом прем"єр, який жодного разу у своєму житті не вселявся ні на одну державну дачу, хоча я маю на це право за законом", - сказала вона.

"У той час, коли і Віктор Ющенко, і Віктор Янукович, і Микола Азаров, і ... можу всіх їх назвати поіменно, будучи в опозиції чи при владі, позаймали по 1 тис. м кВ. дач державних і живуть за державні кошти" , - додала Тимошенко.

"Я була здивована, коли я в декларації президента побачила новопридбану земельну ділянку в 13 гектар в Безрадичах. Ну і я теж думаю, що можливо поруч із президентом виглядаю бомжем, тому що я жодної діляночки державної землі не "стирила", поки працюю прем"єр-міністром ", - сказала також вона.

Після цього прем"єр вибачилася перед журналістами за те, що вжила сленговий вираз.

Як відомо, днями Ющенко заявив, що реклама Тимошенко перевищує необхідні витрати на боротьбу з епідемією грипу, а також назвав її "бомжем".

За матеріалом Интерфакс-Украина

Зараз ви читаєте новину «Тимошенко пояснила Ющенку, чому вона "бомж"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

28

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі